prodaja
POČNITE RADITI U PRODAJI
ZAŠTO BAŠ U PRODAJI?
MOGUĆNOST VEĆE ZARADE

Danas u svijetu prodajna profesija jedna je od najbolje plaćenih i to zato što se zarade zasnivaju na uloženom trudu i učinku. Paralelno sa usavršavanjem, prodavači zarađuju više u odnosu na količinu uloženog rada i tako kao prodavač, možeš odrediti visinu vlastite zarade.

KARIJERA KOJA PRUŽA ZADOVOLJSTVO

U prilici ste pomagati ljudima u pronalasku rješenja za njihove probleme i potrebe. Kada prodate proizvod u koji sami vjerujete i sa entuzijazmom, prilikom svake prodaje dobivate osjećaj ispunjenosti i imate prigodu razvijati se u financijskom, socijalnom i emotivnom smislu pomažući drugima na produktivan i pozitivan način.

NEOPHODNA PROFESIJA

Nikada ne biste čuli za velike pronalaske, od automobila do kompjutera, da nije bilo prodavača. Bez obzira na to koliko je neki proizvod dobar, on mora biti prodan, bilo drugom proizvođaču, investitoru ili potrošaču. Iz dobiti dalje, mogu se graditi građevine, financirati istraživanja i razvijati drugi poslovi. Malo je profesija koje imaju veći ekonomski utjecaj. Zato i postoji konstantna potražnja za prodavačima.

RAZVIJANJE NOVIH VJEŠTINA

Jedan tipičan dan u prodaji može sadržavati uspostavljanje odnosa sa novim klijentima, održavanje odnosa sa postojećim klijentima, utvrđivanje potreba klijenata, rješavanje problema i pregovaranje. S iskustvom u prodaji razvijate samopouzdanje i vještine u kontaktu s ljudima. Naučit ćete komunicirati s različitim osobama, znati ih stvarno saslušati, znati postaviti im prava pitanja i prepoznati njihove stvarne želje i potrebe.

NAGRADE

Prodavači imaju priliku osvajati nagrade i bonuse na temelju učinka ili u okviru nekog natjecanja. Kompanije obično organiziraju stimulativna putovanja u poznate svjetske destinacije te daju nagrade zasnovane na postignućima, kao što su automobili ili elektronski uređaji.

PRIZNANJA

Ponekad ljudi skrenu pažnju na sebe samo pogreškom. U prodaji ćete dobivati priznanja za dostizanje ciljeva, pobjeđivanje natječaja ili zato što ste jednostavno u određenom razdoblju bili najbolji. Karijera u prodaji je sjajno mjesto za sve koji se vole natjecati.

NEZAVISNOST

Prodavači imaju fleksibilnost odlučivanja o svom radnom vremenu. Ukoliko volite raditi sa malo ili nimalo nadzora, karijera u prodaji daje vam slobodu izbora uz veliki stupanj nezavisnosti.

PROMOCIJA

U karijeri prodaje, promocije su često uvjetovane rezultatima. Dužina staža ili protekcija su nebitni faktori. Osoba s najviše prodaja ili najviše prihoda sama sebe nominira  za novu promociju.

Prilika Vas čeka!

kirby
MOŽETE LI VI TO RADITI?

Neki od najuspešnijih prodavača na svijetu su izjavili, prije nego su prihvatili ovu poziciju: “Ja nisam rođen za prodavača”, “Nikada do sada nisam ništa prodao”, vjerujući da ne mogu biti uspješni. Bogom dani talent neće od vas napraviti prodavača. Dobri prodavači znaju dobro slušati, umjesto samog pričanja. Dobar prodavač želi pomoći, vjeruje u proizvod koji prodaje i pokazuje ga sa entuzijazmom.

Otkrit ćete da na ljude veći utjecaj ima povjerenje u proizvod koji nudite nego tehnike koje koristite da biste ga prodali. Drugim riječima, ako ste strastveni u onome što radite i voljni se pošteno se potruditi, šanse za uspjeh vrlo su visoke.

ZAŠTO BISMO RAZMIŠLJALI O KARIJERI U PODRUČJU PRODAJE?

Ukoliko bismo upitali uspješne prodavače jesu li su se oduvijek željeli baviti tim poslom, većina bi odgovorila da prodaja nije bila njihov prvi izbor, a onda bi uslijedio popis razloga zašto su sretni što su ipak to izabrali. Mnogi su zaključili da je karijera u prodaji financijski isplativa i donosi zadovoljstvo zbog uspjeha.

Ako si zainteresiran/a za poziciju koja trenutno nije otvorena, a želiš postati dio rastućeg KIRBY tima javi nam se putem linka za prijavu. Kontaktirati ćemo te i pozvati na osobno predstavljanje ukoliko se otvori radno mjesto koje odgovara tvojim željama i kompetencijama.

Finmar Trade ti nudi brojne pogodnosti i mogućnosti za daljnje usavršavanje i razvoj karijere, a posebno smo ponosni na našu KIRBY školu koja je odgojila na desetine vrlo uspješnih voditelja, direktora i drugih poslovnih ljudi.

Veselimo se tvojoj prijavi!

Ako nam se pridružiš, dobivaš:

  • Atraktivan posao
  • Mogućnost odlične zarade
  • Priliku za brzi razvoj i napredovanje
  • Prijateljski naklonjenu sredinu
  • Inspirativno radno okruženje
  • Mogućnost promocije i samostalnog otvaranja vlastite distribucije u nepokrivenim dijelovima Hrvatske i inozemstva
Prijava
Pridruži nam se!