koliko cesto treba usisavati
FINMAR
[Finmar trade d.o.o.]
Jedna je od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj

Bavimo se prodajom vrhunskih Kirby usisavača i proizvoda, multifunkcionalalnih sustava za čišćenje i održavanje stambenih i poslovnih jedinica.

Poslovanje tvrtke vertikalno je integrirano, s namjerom povećanja prodajne mreže. Naša ekspanzija u zagrebačkoj regiji primarni je fokus u narednom razdoblju, a kasnije i u drugim krajevima i državama izvan Hrvatske. Od ukupno zaposlenih, dvije trećine su zaposleni u prodaji i servisu kao kvalitetna podrška klijentima u tzv.Postprodajnoj fazi usluge.

Finmar trade d.o.o. privatna je tvrtka s jasno definiranom vlasničkom strukturom. Kvaliteta proizvoda, jasna i koncentrirana tržišna strategija i odlučnost trasirali su nam put do tržišnog lidera.

PROFIL
[Utemeljeno 08.11.1991.]
Profil poduzeća

Društvo “FINMAR TRADE” d.o.o. utemeljeno je 08.11.1991. Od samog početka djelujemo kao PRODAJNO SERVISNI CENTAR američke kompanije Kirby Co na temelju franšiznog Ugovora.

Djelatnost
Naša jedina i isključiva djelatnost je servis i prodaja Kirby sustava za čišćenje i opskrba klijenata vrhunskim Kirby čistilima.
Kirby Co.
Kirby Co. koristi vlastita patentirana rješenja i vrhunske materijale te proizvode koje u cijelosti proizvode ogranci Scott & Fetzer holdinga. Scott & Fetzer je konglomerat od 20 industrijskih grana koji, između ostalog.
Servis
PRODAJNO SERVISNI CENTAR, svim sadašnjim i budućim klijentima, trajno osigurava sav potrošni materijal, rezervne dijelove i originalna Kirby sredstva za čišćenje, servisne i savjetodavne usluge unutar i izvan jamstvenog roka.
POSAO
Tražite posao?

Stvorite svoju budućnost kao neovisni, honorarni ili redovni agent, kao ovlašteni servisni tehničar, telefonski koordinator, konzultant ili nešto drugo. Nakon kratkog uvodnog besplatnog treninga, možete se pridružiti našem timu.

Award
Višestruki smo dobitnici nagrade
KIRBY STAR AWARD

koju Kirby Co. dodjeljuje samo najboljim prodajno servisnim centrima diljem svijeta

koliko cesto treba usisavati