O nama

Finmar trade d.o.o. jedna je od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj. Bavimo se prodajom vrhunskih proizvoda, multifunkcijskih sustava za čišćenje i održavanje stambenih i poslovnih jedinica.

Poslovanje tvrtke vertikalno je integrirano, s namjerom povećanja prodajne mreže. Naša ekspanzija u zagrebačkoj regiji primarni je fokus u narednom razdoblju, a kasnije i u drugim krajevima i državama izvan Hrvatske. Od ukupno zaposlenih, dvije trećine su zaposleni u prodaji i servisu kao kvalitetna podrška klijentima u tzv.Postprodajnoj fazi usluge.

Finmar trade d.o.o. privatna je tvrtka s jasno definiranom vlasničkom strukturom. Kvaliteta proizvoda, jasna i koncentrirana tržišna strategija i odlučnost trasirali su nam put do tržišnog lidera.

PROFIL PODUZEĆA

Društvo “FINMAR TRADE” d.o.o. utemeljeno je 08.11.1991. Od samog početka djelujemo kao PRODAJNO SERVISNI CENTAR američke kompanije Kirby Co na temelju franšiznog Ugovora.

Naša jedina i isključiva djelatnost je servis i prodaja Kirby sustava za čišćenje i opskrba klijenata vrhunskim Kirby čistilima. Svu robu nabavljamo izravno od proizvođača. Kirby Co. dio je holdinga Scott & Fetzer, koji posluje u preko 70 zemalja diljem svijeta, a djeluje od 1914. godine. Od 1920. godine Kirby proizvodi se, kupcima, predstavljaju isključivo putem direktne prodaje kao najboljeg načina za davanje potpune informacije o proizvodu i što prikladnije usluge budućim korisnicima.

Kirby Co. koristi vlastita patentirana rješenja i vrhunske materijale te proizvode koje u cijelosti proizvode ogranci Scott & Fetzer holdinga. Scott & Fetzer je konglomerat od 20 industrijskih grana koji, između ostalog, uključuje tvrtke za proizvodnju posebnih legura (Američko zrakoplovstvo), plastičnih masa (NASA), zračnih kompresora te visoko kvalitetnih sustava za čišćenje šire namjene, pod uglednim i poznatim imenom “Kirby”.

Sukladne, beskompromisne kriterije matična tvornica primjenjuje i u organizaciji servisne mreže, kroz ovlaštene distributere i prodajno-servisne centre, uz obvezu strogog pridržavanja razine kvalitete usluge tijekom i nakon prodaje.

PRODAJNO SERVISNI CENTAR, svim sadašnjim i budućim klijentima, trajno osigurava sav potrošni materijal, rezervne dijelove i originalna Kirby sredstva za čišćenje, servisne i savjetodavne usluge unutar i izvan jamstvenog roka.

Moramo istaknuti da smo i višestruki dobitnici nagrade “KIRBY STAR AWARD” koju Kirby Co. dodjeljuje samo najboljim prodajno servisnim centrima diljem svijeta