Karijera

Pridružite se našoj ekipi

OSOBNI PRISTUP:

Temelj poslovnog uspjeha svake tvrtke je profesionalna i uspješna prodaja. Današnji su kupci vrlo osvješteni te različitih navika i potreba, s manjkom slobodnog vremena te zahtijevaju i očekuju osobni pristup u prodaji.

 

Naša tvrtka nudi proizvode s osobnim pristupom izravno potrošaču. To je oblik nekomercijalne prodaje s pokazivanjem i tumačenjem proizvoda i omogućava nam blizak i osoban odnos s klijentima, koje možemo savjetovati individualno i mirno. Kupci mogu isprobati proizvode potpuno opušteno u okruženju svog doma gdje će ih i koristiti – kod kuće.

U klasičnoj prodaji proizvode možete kupiti na policama u trgovinama, web trgovinama, putem kataloga ili kupnjom na sajmu. U principu, trgovci ne mogu znati sve prednosti i nedostatke prodajnih artikala jer ih je jednostavno previše i svakodnevno se pojavljuje nešto novo na tržištu. Također, ne mogu i ne smiju testirati rad proizvoda u trgovini što često dovodi do toga da ne mogu donijeti ispravnu odluku. Naša je tvrtka uvijek u potpunosti dostupna kupcima, u fazi prije, ali i poslije kupnje. Prema našem dugogodišnjem iskustvu, možemo vas savjetovati pojedinačno i zajednički pronaći najbolja rješenja.

 

Tajna uspjeha

Jeste li spremni otkriti najveću tajnu uspjeha?

Tajna uspjeha leži u činjenici da tajne nema!!!

 

Ključne su dvije stvari. Jeste li spremni učiti i raditi?

To je najvažnije.

Obrazovanje, radno iskustvo, stručno znanje i kapital su bitni, ali ne igraju tako veliku ulogu u našoj tvrtki. Naša tvrtka posvećuje puno vremena svojim zaposlenicima, njihovom stručnom osposobljavanju i motivaciji. Međutim, očekujemo učenje iz uspješnog, kvalitetnog i dosljednog rada.

 

PRIJE NEGO USPIJETE MORATE VJEROVATI DA STE TOGA VRIJEDNI !

Svjesni smo da današnji rad više nije jednostavan i svaki posao zahtijeva puno vremena. Uostalom, kao i drugdje, rad u našem poslu nije lak, ali s druge strane istina je da nije previše kompliciran. Važno je pridržavati se osnovnih pravila poslovanja, potrebno je slušati uspješne ljude u poslu i samo to kopirati. Baš kao klijentu, naša tvrtka je individualno posvećena i svakom prodajnom predstavniku na terenu, serviseru, konzultantu i dr. Pružamo sva potrebna znanja, informacije i materijale za rad. Jedino što očekujemo od vas je spremnost za rad, odgovornost i želju za uspjehom da zaradimo i napredujemo.

 

TRAŽITE POSAO?

Stvorite svoju budućnost kao neovisni, honorarni ili redovni agent, kao ovlašteni servisni tehničar, telefonski koordinator, konzultant ili nešto drugo. Nakon kratkog uvodnog besplatnog treninga, možete se pridružiti našem timu.

  • Put na posao obično je težak, ali to ne mora biti tako. Uz Finmar Trade, ovlaštenog tvorničkog distributera tvrtke Kirby, tvrtke s više od 100 godina tradicije, naporno radimo i nudimo razne mogućnosti zarade. Pokušavamo se prilagoditi vašim potrebama, kao i našim poslovnim planovima. Najviše zapravo ovisi o vama.
  • omogućujemo honorarno ili redovno zaposlenje
  • rad na kraće ili puno radno vrijeme
  • samozapošljavanje s individualnim ugovorom
  • studentski rad
  • povremeni rad umirovljenika
  • postavljanje vlastite tvrtke.

 

 

Jeste li ambiciozni, sposobni raditi samostalno, imate li želju za napredovanjem? Zamislite da imate svoju tvrtku, bez obzira na to što ste po profesiji, bez obzira na radno iskustvo, bez početnog kapitala, a sve što trebate je volja za rad i zaradu. Kirby vam nudi jedinstvene i nevjerojatne mogućnosti.

 

Kako do svega toga?  

Zapravo, vrlo je jednostavno, kontaktirajte nas telefonom ili e-poštom, poslat ćemo vam jednostavan upitnik koji ćete popuniti i poslati natrag u tvrtku, a za sve drugo, u skladu s potrebama tvrtke, pobrinut će se naša kadrovska  služba.

 

ŠTO ĆETE DOBITI KOD NAS

 

Naša tvrtka nudi svojim zaposlenicima, u zemlji i inozemstvu, te određenim poslovnim partnerima, uz dogovorenu isplatu, dodatne nagrade za poticanje, razne bonuse i putovanja za odličnu izvedbu. Također, surađujemo s različitim dobrotvornim ustanovama, a naši VIP izleti namijenjeni su najuspješnijim zaposlenicima i njihovim partnerima. Nudimo posjete raznim destinacijama, degustaciju njihove domaće kuhinje, koktele, gala večere i još mnogo toga.

 

Želite li biti dio ove uspješne priče ili napisati svoju priču?

Prijavite se još danas!