Svjedočanstva

Snježana Kos

Snježana Benceković

S ponosom mogu reći da Kirby posjedujem još od sredine 1990.-ih i da nikada nisam požalila što sam ga kupila. Za mene je on kao član obitelji bez kojeg mi je čišćenje kuće nezamislivo.
Svaki puta iznova se divim ljepoti i svježini tepiha nakon čišćenja „mojim Kirbijem“.Tijekom godina dobila sam ili kupila i neke od uređaja za čišćenje koji su se pojavili na tržištu, no ubrzo sam zaključila da mojem sada već old-timer Kirbiju nisu niti do koljena.
Od prvog dana Kirby je pouzdan, učinkovit i zahvaljujući redovnom održavanju za koje se brine moj suprug, niti jednom se tijekom svih ovih godina nije pokvario.
Veliko hvala ekipi koja me svojom prezentacijom uspjela uvjeriti da se investicija u Kirby zaista isplati.
Snježana Benceković

 

Igor Vilus

Igor Vilus

U posjedu smo Kirby sustava za čišćenje već punih 19 godina. Prvi naš Kirby bio je model generacije 3 (G3) i koristili smo ga u kućanstu ali i kao osnovni stroj za održavanje tepiha u našem Servisu za čišćenje.
S ponosom mogu potvrditi da je naš prvi Kirby uređaj bez ikakovih kvarova očistio ne desetine kilometara tepiha, madraca, tvrdih podova …, i ostao nezamjenjiv u našem kućanstvu. Sada je naš G3, umjesto u zasluženu mirovinu otišao u susjedstvo. Naime, poklonili smo ga našim roditeljima, a sebi smo nabavili novi.
Premda se više ne bavimo profesionalnim čišćenjem, onaj tko postane član Kirbyjeve obitelji vrlo teško može prihvatiti korištenje bilo kojeg drugog proizvoda. Kirby se jednostavno svojom trajnošču i kvalitetom obavljenog posla, ne može usporediti ni s jednim drugim sustavom za čišćenje. Sa zadovoljsvom ga mogu preporučiti svima.
Igor Vilus, dipl.ing.geod

 

Kirby smo kupili prije 5 godina i nismo zažalili. Sa Kirbijem više nema nedostupnih mjesta za usisavanje, a dovoljan je jedan potez i površina je čista. U našem domu najčešće usisava suprug koji to smatra “muškim“ poslom, a u 15-tak minuta obavi posao. Ono što nas posebno veseli je da se iz njega ne praši i ne šire nikakvi neugodni mirisi. Hvala Vam na odličnom proizvodu koji je za svaku preporuku.
P.S. Ime Kirby je lako zapamtiti, osobito nama koji smo gutali strip o tajnom agentu Rip Kirbiju na stranicama nekadašnjeg “VUS-a.
Marta, Ida, Dunja i Marko Plasković  (Kosovečko – Krap. Zagorska Županija)
 

U svakodnevnom ubrzanom načinu življenja vrlo je bitno imati pravo kućno pomagalo, a ja sam veliki korisnik usisavača. Volim čistu kuću, a još više me veseli kada to i drugi primjete.     
Dugo godina sam se mučila sa silnim tzv. normalnim“ usisavačima uvijek najboljim na tržištu. Svaki je pregorio ili jednostavno nije dobro vukao i shvatila sam da sam potrošila silni novac i vrijeme na usisavače, vrećice, filtere … a kuća mi je i dalje bila prljava.    
Moje pospremanje je maksimalno skraćeno, a u zraku se na svakom koraku osjeti svježina. Osim dubinskog usisavanja tepiha i madraca, moj najjači dodatak je mala okrugla četkica tzv. “krpa za prašinu“ za police, ormare, ladice, sušilicu, rolete … Sa upotrebom KIRBY-a skratila sam sebi muku, a kuća izgleda prekrasno.
Moram također naglasiti brigu za korisnika koju vi njegujete. Kad god mi je što zatrebalo bio je dovoljan samo poziv vašem gosponu Jurici.
Vjerujte, meni to znači i novac i vrijeme.
Jednostavno, ja sam prezadovoljna!
Ana Kožulj Manenica
 

Koristimo Kirby od 1997. godine i bez njega više niti ne možemo zamisliti čišćenje. Uz to što imamo malog psa, supruga je godinama patila od alergija, a dolaskom Kirbija svi simptomi su nestali. Zahvaljujući redovitom dubinskom čišćenju madraca u apartmanima u kojima borave naši gosti, svi nam govore da su se konačno dobro naspavali, a onda im objasnimo da je to zbog Kirbija.
Za preporuku svima.
Damir Leto
Vaš Damir Leto
 

Kirbijem se služimo već 16 godina. Imamo G4 model. Smatramo ga najboljim vrhunskim proizvodom kojega smo ikada kupili. Jedan je od najpotpunijih, najprestižnijih i za rukovanje najjednostavnijih sustava za održavanje i čišćenje životnog prostora. Svakodnevno ga koristimo u čišćenju, a vrlo smo zadovoljni i pranjem sagova kojim dobivamo besprijekorne rezultate.
Ana Mandušić
 

Sa kirby aparatom smo kao obitelj super zadovoljni jer jedini temeljito usisava, a još bolje pere tepihe …
Ukratko, aparat u potpunosti vrši svoju funkciju, daleko bolje od bilo kojeg drugog smo imali !
Mario Kovač
 
Supruga i ja samo jako zadovoljni našim novim usisavačem. Supruga kaže da nijedan usisavač ne radi tako dobro kao ovaj i vrlo je stabilan i čvrst. Imamo ga već sedam godina i radi bez ikakvih problema i kvarova.