Sredstva za čišćenje

Šampon za pretpranje

Šampon za pretpranje

Koristi se za često korištene dijelove tepiha u kuhinjama, predvorjima i sl. Ovaj šampon sadrži vrlo djelotvorne čistilne sastojke koji brzo razgrađuju mrlje te omogućuju pojačani učinak šampona prilikom pranja.

Šampon

Šampon za pranje sagova

Koncentrat suhe pjene za brzo i učinkovito pranje tepiha i tapeciranog namještaja. Sadrži zaštitni KIRBY agens koji se zadržava na površini i štiti od prljanja, te osvježava materijal, uslijed čega tepisi i tapecirani namještaj izgledaju kao novi. Ima PH-faktor 9 – za šamponiranje tepiha postojanih boja.

Neutralna smjesa u tri različite vrste prirodnih aroma, koja u vrlo malim dozama učinkoviti dezodorira i otklanja neugodne mirise. Osim ODORIFICA za aromatizaciju zraka nudimo i OSVJEŽIVAČE TE MIRISNE TABLETICE.

Kirby pjena

Kirby pjena

Služi za dubinsko čišćenje auto sjedala, tapeciranog namještaja, prekrivača i ostalih tkanina. Poseban raspršivač vam omogučuje da lako pogodite ciljanu mrlju, izbjegavajući tako nepotrebno trošenje.

Čistilo za sve mrlje

Čistilo za sve mrlje

Praktično, učinkovito sredstvo kojim ćemo, jednostavnom uporabom – bez trljanja i provjere postojanosti boja, ukloniti većinu mrlja sa tepiha bez potrebe da koristimo posebna Kirby čistila s viskoim učinkom čišćenja.

Čistilo za mrlje od hrane

Čistilo za mrlje od hrane

Djeluje mješavinom prirodnih enzima koji razgrađuju kemijske veze organskih molekula mrlja od hrane ili pića… crvenog vina, čokolade, ketchupa, sokova…

Citrus scuttle

Citrus scuttle

Jedinstvena formula sadrži prirodno otapalo za čišćenje roštilja, pečnica i sl., a djeluje u sprezi s biološkim čistilom na bazi citrusa te je u mogućnosti ukloniti mrlje koje ste prije smatrali neuklonjivim, poput onih od asfalta, paste za cipele, vodootp. flomastera, žvakače gume, smole ili nekih ljepila…