Sredstva za čišćenje

Šampon za pretpranje

Šampon za pretpranje


Koristi se za često korištene dijelove tepiha u kuhinjama, predvorjima i sl. Ovaj šampon sadrži vrlo djelotvorne čistilne sastojke koji brzo razgrađuju mrlje te omogućuju pojačani učinak šampona prilikom pranja.

Šampon

Šampon za pranje sagova


Koncentrat suhe pjene za brzo i učinkovito pranje tepiha i tapeciranog namještaja. Sadrži zaštitni KIRBY agens koji se zadržava na površini i štiti od prljanja, te osvježava materijal, uslijed čega tepisi i tapecirani namještaj izgledaju kao novi. Ima PH-faktor 9 – za šamponiranje tepiha postojanih boja.

Scuttle

Scuttle


Višenamjensko, biološki razgradivo sredstvo za čišćenje tvrdih površina uz istovremeno stvaranje visokog sjaja na tvrdim površinama: staklu, nehrđajućem čeliku, ogledalima, porculanu, kromu, aluminiju, plemenitim metalima, keramičkim pločicama, plastici, emajlu… Godinama jedno od najpopularnijih Kirby sredstava diljem svijeta. Također se, u nedostatku sredstava za uklanjanje mrlja, može koristiti i za otklanjanje ostataka gume za žvakanje i asfaltnih mrlja sa tepiha i tvrdih površina.

Odorific

Odorific


Neutralna smjesa u tri različite vrste prirodnih aroma, koja u vrlo malim dozama učinkoviti dezodorira i otklanja neugodne mirise. Osim ODORIFICA za aromatizaciju zraka nudimo i MIRISNE TABLETICE.

Kirby pjena

Kirby pjena


Služi za dubinsko čišćenje auto sjedala, tapeciranog namještaja, prekrivača i ostalih tkanina. Poseban raspršivač vam omogučuje da lako pogodite ciljanu mrlju, izbjegavajući tako nepotrebno trošenje.

Čistilo za uljne mrlje

Čistilo za uljne mrlje


Sadrži snažno otapalo za ulja/masti koje potpuno razgrađuje uljne/masne mrlje, za razliku od otapala s vodenom osnovom.

Čistilo za sve mrlje

Čistilo za sve mrlje


Praktično, učinkovito sredstvo kojim ćemo, jednostavnom uporabom – bez trljanja i provjere postojanosti boja, ukloniti većinu mrlja sa tepiha bez potrebe da koristimo posebna Kirby čistila s viskoim učinkom čišćenja.

Čistilo za mrlje od hrane

Čistilo za mrlje od hrane


Djeluje mješavinom prirodnih enzima koji razgrađuju kemijske veze organskih molekula mrlja od hrane ili pića… crvenog vina, čokolade, ketchupa, sokova…

Čistilo za laminate

Čistilo za laminate


Efikasno čistilo, vrlo ugodnog i osvježavajućeg mirisa za sve nepolirane podne površine, drvo, keramičke pločice, linoleum i sl. Jednostavno čišćenje bez vode, površinu jednostavno poprskamo i obrišemo krpom od mikrovlakana. Zahvaljujući izuzetnoj sposobnosti sušenja, možemo hodati po podu odmah nakon pranja.

Citrus scuttle

Citrus scuttle


Jedinstvena formula sadrži prirodno otapalo za čišćenje roštilja, pečnica i sl., a djeluje u sprezi s biološkim čistilom na bazi citrusa te je u mogućnosti ukloniti mrlje koje ste prije smatrali neuklonjivim, poput onih od asfalta, paste za cipele, vodootp. flomastera, žvakače gume, smole ili nekih ljepila…

Lickity split

Lickity split


Čisti bolje nego bilo koje sredstvo za razgrađivanje teških mrlja na tržištu. Koristi se za razgrađivanje ljepljivih traka, ljepila, ostataka žvakaćih guma, naljepnica, asfalta, ruža za usne, kreme za cipele, kreda, ulja, trajnih markera i puno, puno više !

Odor Clear - neutralizator neugodnih mirisa

Odor Clear – neutralizator neugodnih mirisa


Jedinstveni prirodni neutralizator na bazi enzima koji razbija molekule mirisa – trenutno uklanja mirise kuhanja, pušenja, smeća, odjeće, obuće, kućnih ljubimaca i drugo. Ne maskira mirise s parfemom. Vaš novi neizostavni higijenski pribor.